Gazze Şeridi Haberleri

Gazze Şeridi haberleri ve güncel Gazze Şeridi gelişmeleri, Gazze Şeridi ile ilgili tüm video, Gazze Şeridi fotoğrafları ve Gazze Şeridi haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

İsrail ordusunun, Ramazan Bayramı'nın 3. gününde Gazze Şeridi'nde bir evi bombalaması sonucu en az 29 Filistinli hayatını kaybetti.

Dünya

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ndeki Şifa Hastanesi'ne düzenlediği baskında şu ana kadar yaklaşık 200 Filistinlinin öldürüldüğünü açıkladı.

Dünya

İsrail güçleri, Şifa Hastanesi çevresinde bulunan binaları hedef aldı, hastanedeki bazı yaralı ve sağlık çalışanlarını ise alıkoydu.

Dünya

İsrail'de milletvekili Almog Cohen, Refah kentine kara saldırısı başlatılması çağrısı yaparak, "Ramazan ayı onları öldürmek için en iyi zaman" dedi.

Dünya

Gazze Şeridi'nde bir çocuk, dünyadaki çocukların Ramazan ayını güzel süsleme ve ışıklarla kendilerinin ise bombaların alevleriyle karşıladığını söyledi.

Dünya

Gazze Şeridi'nde İsrail'in yarattığı insanlık felaketi nedeniyle dram yaşanıyor. Filistinli anne ve babalar ise çocuklarını enkazlardan un toplayarak ya da...

Dünya

Türkiye'nin, İsrail'in saldırıları ve işgali altındaki Gazze Şeridi'ne en fazla yardım ulaştıran üçüncü ülke oldu.

Dünya

İsrailli keskin nişancıların Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentindeki Nasır Hastanesinde açtığı ateş sonucu 3 Filistinli yaşamını yitirdi. 10 kişi...

Dünya

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne saldırıları sürüyor. Filistinliler, İsrail'in ambargoları nedeniyle açlık ve hastalıklarla da mücadele etmek zorunda. Uluslararası arenada İsrail...

Dünya

Gazze Şeridi'ndeki İsrailli esirlerin aileleri, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun kendileri ile görüşmeyi reddetmesi üzerine, açlık grevine başlayacaklarını duyurdu.

Dünya

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin güneyinde yerinden edilen Filistinlilerin sığındığı bir okula düzenlediği saldırıda en az 5 kişi öldürüldü.

Dünya

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde devam eden çatışmalarda yaşanan son gelişmeleri açıkladı.

Reklam Bloğu
//