Gösteri Haberleri

gösteri haberleri ve güncel gösteri gelişmeleri, gösteri ile ilgili tüm video, gösteri fotoğrafları ve gösteri haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleşen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarında polis ve göstericiler arasında arbede yaşandı.

Gündem

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan 13. Çalışma Meclisi Yemeği'nde konuştu. Işıkhan, "Bazı kesimler tartışma çıkararak bugünü gölgelemek istese de...

Dünya

Batı Kudüs'teki İsrail Meclisi önünde toplanan 50 bini aşkın kişi, Gazze'deki İsrailli esirlerin evlerine geri getirilmesini ve ateşkes sağlanmasını istedi.

Dünya

İsrail'de Netanyahu hükümeti karşıtı ve İsrailli esirlerin ailelerine destek olmak için düzenlenen kitlesel gösterilere yüz binden fazla kişi katıldı.

Dünya

Belçika Başbakanı Alexander De Croo, "PKK gibi, terör örgütü olarak sınıflandırılan bir örgüte sempati gösterisi yapmak ve provokasyonda bulunmak tolere...

Dünya

İsrailli aktivistler, yerel seçimlerle eş zamanlı olarak başkent Tel Aviv'de İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıları protesto etti.

Magazin

Uzun bir aradan sonra yeni gösterisine hazırlanan Cem Yılmaz'ın biletleri çok hızlı tükenirken yeni gelen zam dudak uçuklattı.

Dünya

Güney Amerika ülkesi Şili'de Filistin halkına destek ve dayanışma gösterisi düzenlendi.

Genel

İstanbul Valisi Davut Gül, kentte izinsiz gösteri yapan gruplara müsaade edilmeyeceğini bildirdi.

Genel

Şanlıurfa Valiliği, kent genelinde tüm gösteri ve yürüyüş gibi etkinliklerin 15 gün yasaklandığını bildirdi.

Genel
Genel
Reklam Bloğu
//