Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri İşçi Haber sitemizde


Magazin

90’ların unutulmaz isimlerinden Metin Arolat İzmir’de hayranlarıyla buluştu.

Yaşam

7 oturumdan oluşan program ile ailelere, her hafta Salı ve Perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında eğitimler veriliyor.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati EURAS tarafından 7'ncisi düzenlenen Avrasya Yükseköğretim Zirvesi'ne katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Gündem

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saat 18.00'da basın açıklaması yapacağını ve maske konusunu ele alacaklarını duyurdu.

Gündem

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın başbakan adayının İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener olduğunu açıkladı.

Dünya

Netflix yaptığı açıklamada Rusya'nın platformda 20 devlet TV kanalının canlı akışının yayınlaması isteğini reddettiğini duyurdu.

Dünya

Çin, ABD'deki vatandaşlarına güvenlik tehditlerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Dünya

İki uluslararası insani yardım kuruluş Rus askeri güçlerinin sivil alanlarda, yasaklanan misket bombalarını kullandığını iddia etti.

Ekonomi

BOTAŞ internet sitesinde Mart ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı.

İşçi Haberleri

EYT mağdurlarının hak arayışları hız kesmeden devam ediyor. Twitter'da seslerini duyurmaya çalışan EYT mağdurları Türkiye gündeminde 1.sıraya yerleşti.

Dünya

Son dakika alınan bilgilere göre, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de bu akşam büyük bir patlama meydana geldi.

Gündem

RTÜK, bugün bir açıklama yayımlayarak Rusya ve Ukrayna Savaşı'na ilişkin yapılan haberler için Türk medyasına uyarıda bulundu.

Reklam Bloğu
//