Hatayspor Haberleri

hatayspor haberleri ve güncel hatayspor gelişmeleri, hatayspor ile ilgili tüm video, hatayspor fotoğrafları ve hatayspor haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Hatayspor'u konuk edecek Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımın başında iç sahada üst üste kazanma rekorunu kırmak istiyor.

Spor

Hatayspor, konuğu Samsunspor'u Strandberg, Dele-Bashiru ve Rivas'ın golleriyle 3-0 yendi. Hatayspor bu galibiyetle düşme hattından çıkarak 15. sıraya yükseldi

Spor

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın Mersin'de Yılport Samsunspor ile karşılaşacak.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasındaki Mondihome Kayserispor-Atakaş Hatayspor karşılaşması 1-1 sona erdi.

Spor

Süper Lig'in 28. haftasında Hatayspor'a konuk olan Fenerbahçe, Osayi ve Cengiz'in ayağından bulduğu goller ile rakibini 2-0 mağlup etti.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, eski kaptanı Volkan Demirel'in çalıştırdığı Hatayspor'a konuk olacak. Mücadele bu akşam 19.00'da başlayacak.

Spor

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan, Fred'in dönüşü gerçekleşti. Yıldız oyuncu, Hatayspor maçının kafilesine dahil edildi.

Spor

Süper Lig'in 27. haftasında Konyaspor, Hatayspor'u 52. dakikada Uğurcan Yazğılı ve 56. dakikada Oğulcan Ülgün'in ayağından bulduğu gollerle 2-0 mağlup...

Spor

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında karşı karşıya gelen Hatayspor ve Sivasspor, buldukları karşılıklı goller ile 1-1 berabere kaldı.

Spor

Trabzonspor, konuk ettiği Hatayspor'u 2-0 yenerek; 5 maç sonra galibiyeti tattı.

Spor

Trendyol Süper Lig'de 25. hafta heyecanı devam ediyor. Trabzonspor, 17.00'de Hatayspor'u konuk edecek.

Spor

Galatasaray'da Halil'in durumu belirsizlik içinde devam ediyordu. Hatayspor oyuncuyu ikna etti ve renklerine bağladı.

Reklam Bloğu
//