Hava Haberleri

hava haberleri ve güncel hava gelişmeleri, hava ile ilgili tüm video, hava fotoğrafları ve hava haberleri İşçi Haber sitemizde


Yaşam

Ocak ayının ikinci haftasını geride bırakırken yurtta dondurucu soğuklar etkili oldu. Peki bugün illerimizde hava nasıl?

Yaşam

Sıcaklıklar aniden düşerken bugün yurt genelini güneş bir hava karşılayacak, hafta içerisinde ise yoğun yağış olacağı ifade edildi.

Yaşam

Yurt genelinde aniden düşen sıcaklıklar beraberinde kar ve yağışı getirdi, parçalı bulutlu olarak devam edecek hava durumunda yer yer yağışlar...

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 11 Ocak 2024 hava durumu tahminlerini yayınladı. Yurt genelinde hava sıcaklıkları nasıl olacak? Nerelerde kar var?

Yaşam

Ocak'ın ilk haftasını geride bırakırken uzmanlara göre güneşki günlere veda ettik ve aşırı soğuklarla beraber kar bekleyişi başlıyor.

Yaşam

Yılın ilk günlerinde güneşli havalarla karşılaşsak da bazı bölgelerde kar yağışı başladı, İstanbul'da ise 8 ocaktan itibaren sibirya soğukları bekleniyor.

Yaşam

Yılın sonuna doğru gelirken yurdu yer yer sağanak yağışın beklediğini söyleyen meteoroloji uzmanları olası durumlara karşı da uyardı.

Yaşam

Hafta sonuna girerken meteoroloji uzmanları yurtta havanın bulutlu olacağını, yer yer sağanak yağış beklediklerini ifade etti.

Yaşam

Meteoroloji uzmanlarının uyardığı sağanak yağış yurda geldi, kar beklediklerini söyleyen uzmanlar halkı aralıklı yağış ve kar için uyardı.

Yaşam

Meteoroloji uzmanlarına göre cuma akşamı başlayıp pazar akşamına kadar sürecek sağanak yağış bekleniyor.

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 14 Aralık tarihi için hava durum raporunu yayınladı. Peki gün genelinde hava nasıl olacak? İşte detaylar...

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 12 Aralık tarihi için hava durum raporunu yayınladı. Peki gün genelinde hava nasıl olacak? İşte detaylar...

Reklam Bloğu
//