Hırsızlık Haberleri

hırsızlık haberleri ve güncel hırsızlık gelişmeleri, hırsızlık ile ilgili tüm video, hırsızlık fotoğrafları ve hırsızlık haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

2003 Yılından beri hakemlik yapan Matej Boltauzer, geçtiğimiz günlerde bir skandala imza attı. Euroleague'in tanınmış deneyimli hakemi Matej Boltauzer, parfüm...

İstanbul

İstanbul'da düzenlenen operasyonlar sonucu, "dolandırıcılık", "cinayet", "cinsel istismar", "yaralama", "hırsızlık" ve "yağma" gibi suçlardan aranan 215 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

Hırsızlık yapmak için Eskişehir'den Bursa'ya gelen 2 şüpheli kadın polisin takibi sonucunda yakalandı.

Bartın

Bartın'da köyün su ihtiyacını karşılayan deponun su motorunu çaldığı öne sürülerek gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Adıyaman

Adıyaman'da düzenlenen hırsızlık operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

Kastamonu

Kastamonu'da çeşitli suçlardan aranan ve haklarında yakalama kararı bulunan 64 kişi, JASAT ekipleri tarafından yakalandı.

Gündem

İzmir'de 9-10 Şubat'ta yapılan asayiş operasyonları kapsamında çeşitli suçlardan aranan 271 kişi yakalandı.

Dünya

Papua Yeni Gine'nin ormanlarında yaşayan bir kabile hırsızlık yapan kabile üyelerini cezalandırmak için ilginç bir yöntem tercih ediyor.

Yaşam

Kastamonu'nun Cide ilçesinde inşaattan elektrik kablolarını çalan şüpheli ya da şüpheliler, duvara yazdıkları yazıyla pes dedirtti.

Gündem

Sultangazi'de depremzedeler için toplanan yardımları çalmaya çalışan 2 şüpheli, ekipler tarafından suçüstü yakalandı.

Gündem

Türkiye 10 ilini etkileyen büyük bir afet yaşamışken, afetten faydalanmak isteyen bir şahıs, AFAD kıyafeti ile hırsızlık yaparken yakalandı.

Gündem

Adana'da 250 bin lira değerinde birçok malzeme çalan 1’i kadın 3 şüpheli tutuklandı. Emniyete götürülen şüphelilerden gelen ifade ise dikkat...

Reklam Bloğu
//