İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Haberleri

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya haberleri ve güncel İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya gelişmeleri, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile ilgili tüm video, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya fotoğrafları ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Bakan Yerlikaya, Beşiktaş’taki bir iş yerine yapılan silahlı saldırı eylemine yönelik düzenlenen "Mahzen-22” operasyonunda 5 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşılığını Feyyaz Küçükkaraca'nın yaptığı suç grubuna yönelik Ankara'da düzenlenen Mahzen-18 operasyonunda gözaltına alınan 44 şüpheliden 12'sinin...

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde gerçekleştirilen operasyon hakkında bilgi verdi.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 3 ilde bölücü terör örgütüne yönelik "Bozdoğan-14" operasyonlarında, 94 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Gündem

Bakan Yerlikaya, "Bozdoğan-13" operasyonlarında, 20 mağara ve sığınak alanın içindeki silah ve mühimmatlarla birlikte imha edildiğini duyurdu.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van'da altın kaçakçılığına yönelik düzenlenen Ayar-2 Operasyonunda 88 kilogram yabancı menşeli kaçak külçe altın ele geçirildiğini...

Gündem

'Mahzen-10' operasyonlarında elebaşı Murat Özünlü olan ve uyuşturucu madde ticareti yapan organize suç örgütü çökertildi.

Gündem

Ruhsatsız silah taşıyanlara ve silah kaçakçılarına yönelik yapılan 'Mercek-13' operasyonlarında 844 silah ele geçirildi. Bin 31 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

İstanbul

İstanbul gerçekleştirilen “MAHZEN-7” operasyonlarında elebaşılığını “Memocan” lakaplı Muhammed Uray’ın yaptığı organize suç örgütü çökertildi.

Gündem

Bakan Yerlikaya, "Dünya tarihi birçok kez göstermiştir ki farklı düşünenler, fark yaratırlar. Otizm ise bir eksiklik değil, farklılık." dedi.

Yalova

Yalova'da eş zamanlı düzenlenen 'Mahzen-6' operasyonlarında bir organize suç örgütü çökertildi, elebaşının da aralarında olduğu 15 şüpheli yakalandı.

Gündem

17 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-7” operasyonlarında 51 şüpheli yakalandı.

Reklam Bloğu
//