Işsizlik Haberleri

işsizlik haberleri ve güncel işsizlik gelişmeleri, işsizlik ile ilgili tüm video, işsizlik fotoğrafları ve işsizlik haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Türkiye'de işsizlik oranı, mart ayında bir önceki aya göre 0,1 puan azalarak yüzde 8,6'a düştü.

Batman

Batman'da projesi tamamlanarak 2024 yılı altyapı yatırım programına alınan iki OSB'nin tamamlanmasıyla 60 bin kişiye iş imkanı sağlanması amaçlanıyor.

Ekonomi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 1,75 değer kazanarak 9.270,84 puana yükseldi.

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TÜİK'in iş gücü rakamlarını değerlendirdi.

Ekonomi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Türkiye'de işsizlik oranı, 2023'te bir önceki yıla göre 1 puan azalışla yüzde 9,4'e gerileyerek,...

Siyaset

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "İşsizlik demek; yoksulluk demek, yalnızlık demek, çaresizlik demek. En kötüsü de genç işsizliği. Genç işsizliği...

Genel

Türkiye'de işsizlik oranı, geçen yılın dördüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre 0,4 puanlık azalışla yüzde 8,8'e düştü.

Genel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Orta Vadeli Program'da öngördüğümüz yüzde 10,1'in altında, tek haneli gerçekleşeceği kesinleşmiştir" dedi.

Ekonomi

Türkiye'de işsizlik oranı, Aralık 2023'te bir önceki aya göre 0,1 puan azalarak yüzde 8,8 oldu.

Siyaset

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, 22 yıllık AKP Parti iktidarının her alanda başarısız olduğunu belirtti.

Dünya

ABD'de ilk kez işsizlik maaşı başvurusunda bulunanların sayısı, 3 Şubat ile biten haftada 218 bine gerileyerek beklentilerin altına indi.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Türkiye için işsizlikle mücadeledeki kararlılığımızı ve istihdam dostu politikalar izlemeyi sürdüreceğiz." dedi.

Reklam Bloğu
//