Lübnan Haberleri

lübnan haberleri ve güncel lübnan gelişmeleri, lübnan ile ilgili tüm video, lübnan fotoğrafları ve lübnan haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

İsrail ordusunun Lübnan'ın doğusunda yer alan Bekaa Vadisi'ndeki Hizbullah hedeflerine yönelik düzenlediği hava saldırısında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Dünya

İsrail ordusu, Lübnan'da Hizbullah'a tesislere saldırılar düzenlediğini açıklarken, Hizbullah ise İsrail'in kuzeyinde orduya ait araçları vurduğunu duyurdu.

Dünya

İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyinde bir araç ve motosiklete yönelik hava saldırısı düzenlediği açıklandı. Ölü ve yararlılar var.

Dünya

Lübnan Tarım Bakanı, İsrail'in fosfor bombası saldırılarında ülkenin güneyinde 60 binden fazla zeytin ağacının yandığını belirtti.

Dünya

İsrail ordusu, yüzlerce Filistinlinin toplu defnedildiği mezarlığı bombalarken, Lübnan'ın güneyine de saldırılarda bulundu.

Dünya

İsrail ordusunun Lübnan’ın güneyinde bir araca yönelik hava saldırısı düzenlendiği bildirildi.

Dünya

İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyinde, Hizbullah'a ait olduğunu öne sürerek, bazı noktalara düzenlediği hava ve topçu saldırılarına devam etti.

Dünya

Lübnan’dan İsrail'in kuzeyindeki Safed kentine düzenlenen roket saldırısında bir İsraillinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Dünya

İsrail savaş uçakları, sınırın hemen yanında yer alan Lübnan'ın güneyindeki Tel el-Avayda bölgesine üst üste iki hava saldırısı düzenlendi.

Dünya

İsrail ve Lübnan arasında gerilim devam ediyor. İsrail, Lübnan'ın güney sınırındaki 2 evi hava saldırısıyla hedef aldı.

Dünya

Hizbullah Hareketi'nin Lübnan'ın güneyinden İsrail'in sınırdaki Kiryat Şmona yerleşim birimine düzenlediği saldırıda, 1'i ağır, 3 asker yaralandı.

Dünya

Lübnan resmi haber ajansı, İsrail’e ait bir insansız hava aracının Beyrut’ta bulunan Hamas ofisine saldırı düzenlediğini bildirdi. Saldırıda Hamas yöneticilerinden...

Reklam Bloğu
//