Meteoroloji Genel Müdürlüğü Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü haberleri ve güncel Meteoroloji Genel Müdürlüğü gelişmeleri, Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile ilgili tüm video, Meteoroloji Genel Müdürlüğü fotoğrafları ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü haberleri İşçi Haber sitemizde


Genel

Yurdun iç ve batı kesimlerinde beklenen kuvvetli yağış ve fırtına sebebiyle 45 il için sarı kodlu uyarıda bulunuldu.

Genel

Türkiye'de geçen ay, son 53 yılın en sıcak ocak ayı olarak kayıtlara geçerken, en yüksek sıcaklık 29,3 derece ile Akçakoca'da...

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 28 Ocak pazar günü için illere göre hava tahmin raporunu yayınladı.

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 23 Ocak pazartesi günü için illere göre hava tahmin raporunu yayınladı.

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 21 Ocak için hava tahmin raporunu illere göre yayınladı.

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 20 Ocak için hava tahmin raporunu yayınladı. Bugün hava nasıl olacak ?

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 11 Ocak 2024 hava durumu tahminlerini yayınladı. Yurt genelinde hava sıcaklıkları nasıl olacak? Nerelerde kar var?

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM)'nin yaptığı açıklamaya göre Türkiye'nin genelinde şiddetli yağışla için uyarı yapıldı.

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılara göre yağış anında yaşanılabilecek kuvvetli fırtınalara karşı uyardı.

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 19 Aralık için hava durumu raporunu yayınladı. Peki bugün bölgelerde hava durumu nasıl olacak?

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 11 Aralık için hava durumu raporunu yayınladı. Peki bugün bölgelerde hava durumu nasıl olacak?

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 Aralık için hava durum raporunu yayınladı. Peki gün genelinde hava nasıl olacak? İşte detaylar...

Reklam Bloğu
//