MİT Haberleri

MİT haberleri ve güncel MİT gelişmeleri, MİT ile ilgili tüm video, MİT fotoğrafları ve MİT haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG’li Mehmet Kılıç, MİT desteğiyle Suriye Milli Ordusu tarafında Zeytin Dalı Harekat Alanı’na sızmaya çalışırken yakaladı.

Gündem

MİT tarafından yapılan nokta operasyonlarında, PKK/KCK sözde Gençlik Topluluğu Kadın Genel Sorumlusu Bişeng Brüsk kod adlı Rojda Bilen etkisiz hale...

Gündem

Son dakika... MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Rojda Bilen'i, Irak'ın Süleymaniye kentinde etkisiz hale getirdi.

Politika

Dönemin MİT Başkanı olan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, FETÖ'nün 7 Şubat 2012'deki MİT kumpasıyla ilgili ilk kez konuştu. "Başbakan Erdoğan’ın...

Gündem

MİT'in operasyonu sonucunda MOSSAD'a ajanlık yapan kişilerin Türkiye'deki meslekleri ve banka hesap detaylarına ulaşıldı.

Gündem

Son dakika...MİT, PKK'nın sözde sorumlularından Hüsnü Kümek'i Irak'ta etkisiz hale getirdi.

Gündem

MİT ve İstanbul Emniyeti'nin ortak operasyonuyla, MOSSAD'la işbirliği yapan ve aralarında bir özel dedektifin de bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

MİT, Irak'ın kuzeyinde yer alan Süleymaniye'de PKK/KCK'nın sözde gençlik sorumlusu Silgir'i etkisiz hale getirdi. Silgir'in 2011'den beri gençleri kandırıp kadroya...

Gündem

Son dakika... MİT, terör örgütü YPG-YPJ'nin sözde sorumlularından Emine Seyid Ahmed'i etkisiz hale getirdi.

Gündem

Son dakika...MİT ve Emniyet Genel Müdürlüğü Başkanlığı, ortak operasyonda terörist Murat Kızıl Avrupa'ya kaçamadan yakalandı.

Gündem

MİT, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Murat Ateş'i, Suriye'nin Kamışlı bölgesinde düzenlediği nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.

Genel

MİT, düzenlediği nokta operasyonu ile terör örgütü PKK/PAJK'ın sözde sorumlularından "Sorhin Rojhilat" kod adlı Fatma Sakana'yı, etkisiz hale getirdi.

Reklam Bloğu
//