Otel Haberleri

otel haberleri ve güncel otel gelişmeleri, otel ile ilgili tüm video, otel fotoğrafları ve otel haberleri İşçi Haber sitemizde


Düzce

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde bir otelin mutfak kısmında yangın çıktı. Dumandan etkilenen 10 kişi tedavi altına alındı.

Gündem

Antalya'da bir otel, yabancı siteden rezervasyon yapan bir Türk'ten 120 euro "milliyet farkı ücreti" aldı.

Genel

Kayseri'deki Geleneksel Sporlar ve Binicilik Okçuluk Tesisi bünyesinde hizmet veren tesiste, atların günlük bakımından sağlık kontrolüne, beslenmelerinden tımarına kadar bütün...

Gündem

İstanbul Valiliği tarafından başlatılan "Hiç Kimse Sokakta Kalmasın" uygulaması kapsamında 287 evsiz vatandaş barınma merkezleri ve otellere yerleştirildi.

Magazin

Bayramda Kıbrıs'taki bir otelde konser veren Yıldız Tilbe, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Genel

Pendik'te 2 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı 7 katlı oteldeki yangına ilişkin 5 kişi gözaltına alındı.

Gündem

6 Şubat Pazartes günü yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremler sonucunda Adıyaman'da yıkılan Bozdoğan Otel'in ortaklarından Nazan Bağcı, İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Gündem

Kahramanmaraş merkezli depremin kayıpları saatler geçtikçe artmaya devam ediyor. Bu sefer acı haber Malatya'daki bir otelden geldi. Enkaz içerisinde 1...

Dünya

Nişanlısını otel odasında başka bir adamla basan adam sinir krizi geçirmesinin ardından nişanlısının sevgilisinin omzunda ağladı.

Dünya

Karısının şüpheli davranışlarından kendisini aldattığını düşünerek takip etti. Karısını otel odasında başka bir adam bastı.

Dünya

Gana’da karısı ve kardeşinin ihanetine uğrayan adama ait görüntüler sosyal medyada gündem yarattı.

Gündem

Antalya’da gece saatlerinde etkili olan şiddetli fırtınada hortum, Aksu ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin çatı kaplamasını uçurdu.

Reklam Bloğu
//