Pakistan Haberleri

pakistan haberleri ve güncel pakistan gelişmeleri, pakistan ile ilgili tüm video, pakistan fotoğrafları ve pakistan haberleri İşçi Haber sitemizde


Bilim, teknoloji

Pakistan'ın ilk Ay misyonu iCube-Q, Dünyanın uydusunun yörüngesine girdi.

Dünya

Afganistan geçici hükümetinin Dışişleri Bakan Vekili Emirhan Muttaki, komşu 3 ülkenin terör örgütü DEAŞ'a imkan sağladığını ve kapasitesini artırdığını savundu.

Dünya

Pakistan Afet Yönetim İdaresi Sözcüsü Hurşid Enver, Pakistan'ın çeşitli bölgelerinde etkili olan şiddetli yağışlara ilişkin açıklamada bulundu. Son yapılan açıklama...

Dünya

Pakistan'ın güneybatısında meydana gelen otobüs kazasında ilk belirlemelere göre 17 kişi yaşamını yitirdi, 16 kişi yaralandı.

Dünya

USMED, PAMDER işbirliğiyle, Gazze'deki soykırıma tepki olarak kendini yakan ABD'li asker Aaron Bushnell anısına Pakistan'da su kuyusu açtı.

Dünya

Pakistan'da konvoyun geçişi esnasında yol kenarına yerleştirilen patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 asker yaşamını yitirdi, 15 asker yaralandı.

Dünya

Pakistan ordusu Afganistan'ın Pakistan sınırındaki Host ve Paktika vilayetlerinde Pakistan Talibanı'na ait olduğu iddia edilen sığınakları vurdu.

Dünya

Başbakan Şahbaz Şerif, Türkiye ile Pakistan arasında 5 milyar dolarlık ticaret hedefine ulaşılabilmesi için ticaretin genişletilmesi çağrısında bulundu.

Edirne

Edirne'de sınırı yasa dışı yollarla geçmeye çalıştığı tespit edilen 36 düzensiz göçmen yakalandı.

Dünya

Pakistan'da şiddetli yağışların etkisiyle bazı evlerin çatılarının ve duvarlarının çökmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 32'ye, yaralananların sayısının 38'e çıktığı bildirildi.

Edirne

Edirne'de ülkeye yasa dışı yollarla girdikleri belirlenen 19 düzensiz göçmen yakalandı.

Dünya

Pakistan'ın Kuzey Veziristan bölgesinde seçim sonuçlarının geç açıklanması sebebiyle düzenlenen protestoda 3 polis can verdi.

Reklam Bloğu
//