PERSONEL Haberleri

PERSONEL haberleri ve güncel PERSONEL gelişmeleri, PERSONEL ile ilgili tüm video, PERSONEL fotoğrafları ve PERSONEL haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Türk Hava Yolları (THY), genişleyen filosu ve artan uçuş ağına destek olacak yeni kabin memurları alımı için ilan yayınladı.

İş-İlanı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bakanlığın merkez teşkilatına ve taşra teşkilatına toplam 1608 sözleşmeli personel alınacağını...

Memur Haberleri

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, 8 bin personel alımının Ramazan Bayramı'ndan önce gerçekleştirileceğini bildirdi.

İş-İlanı

Sağlık Bakanlığı, istihdam edilmek üzere farklı branşlarda 8 bin sürekli işçi alımı yapacağını açıklamıştı. Bakan Koca, alımlarla ilgili detayları paylaştı.

İş-İlanı

TÜBİTAK, iş yeri hekimi, teknik ve destek personeli, teknisyen ve tekniker kadroları için 11 personel alacak.

İş-İlanı

Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 8 bin işçi alımı yapacak. Tarih ve başvuru detayları belli oldu.

İş-İlanı

Türk Standartları Enstitüsü, 34 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Şartları sağlayan adaylar 28 Şubat- 14 Mart tarihleri arasında başvuru yapabilecek.

İşçi Haberleri

Türkiye'deki çeşitli şehir hastanelerinde çalışan taşeron işçiler kadro ve özlük hakları için bir kez daha seslendi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki ay kamuya 15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personeli daha alıyoruz." dedi.

İş-İlanı

Yapılan açıklamada kamuya 1642 personel ve işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru şartları neler, hangi alanlara alım yapılacak?

İş-İlanı

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yayınlanan iş ilanına göre boş olan kadrolara çok sayıda personel alımının yapılacağı duyuruldu.

İş-İlanı

12'si araştırma ve öğretim görevlisi, 32'si öğretim üyesi ve 2'si sözleşmeli personel olmak üzere toplamda 46 personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Reklam Bloğu
//