POLİS Haberleri

POLİS haberleri ve güncel POLİS gelişmeleri, POLİS ile ilgili tüm video, POLİS fotoğrafları ve POLİS haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

Almanya'nın başkenti Berlin'de polis, Humboldt Üniversitesi bahçesine girerek oturma eylemi yapan Filistin destekçilerine müdahalede bulundu.

İstanbul

İstanbul Esenyurt'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda polisten kaçmaya çalışan şahıs 5'inci kattan atlayarak ağır yaralandı.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olayları hakkında bir paylaşımda bulundu.

Gündem

Bakan Yerlikaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde "dünyadaki tüm polis teşkilatlarına örnek olan" İstanbul'daki polislere teşekkür etti.

Dünya

Londra’da polis, sabah saatlerinde kılıçlı bir şahsın aracını bir evin üzerine sürdüğü ve insanları bıçakladığı ihbarı üzerine 36 yaşındaki bir...

Gündem

Adıyaman'da bir polis, karakoldaki meslektaşlarına ateş açtı, 2 polis şehit oldu.

Dünya

Polis şiddetine maruz kalan siyahi Amerikalının "nefes alamıyorum" diyerek hayatını kaybettiği görüntüler yayınlandı.

Gündem

Ümraniye'de, motosikletli trafik polisi görevi başındayken geçirdiği trafik kazası sonucu şehit oldu.

Gündem

Hırsızlık yapmak için Eskişehir'den Bursa'ya gelen 2 şüpheli kadın polisin takibi sonucunda yakalandı.

Genel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Emniyet Genel Müdürü Ayyıldız, Türk Polis Teşkilatının 179'uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Gündem

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda tırın kazaya müdahale eden ekibin aracına çarpması sonucu 3'ü trafik polisi 4 kişi yaralandı.

Gündem

Van'da, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları Oruç'un açıklamasının ardından yasaklama kararına rağmen yürümeye çalışan ve...

Reklam Bloğu
//