Restorasyon Haberleri

restorasyon haberleri ve güncel restorasyon gelişmeleri, restorasyon ile ilgili tüm video, restorasyon fotoğrafları ve restorasyon haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

1945’te müzeye dönüştürülen Kariye Camii, restorasyon yapılmasının ardından ibadete açıldı. Bugün ilk defa cuma namazı kılınacak.

Gündem

Uzun yıllardır müze olarak kullanılan Kariye Camii, restorasyon çalışmalarının ardından gerçekleştirilen törenle birlikte 79 yıl sonra tekrardan ibadete açıldı. Karar...

Kültür-sanat

Edirne'de, Selimiye Meydanı'ndaki 15. yüzyıl eserlerinden Havlucular Hanı'nda restorasyon çalışmaları sürüyor.

Gündem

Galata Kulesi, depreme karşı güçlendirme ve dış cephe onarımı çalışmaları nedeniyle bugünden itibaren ziyarete kapalı olacak.

Kültür-sanat

Türkiye'nin Osmanlı döneminden kalma en küçük ibadethanelerinden olan Yalova'nın Altınova ilçesindeki Hacı Muratlar Mescidi'nin restorasyon çalışmasının sonuna gelindi.

İşçi Haberleri

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde tarihi bir yapının restorasyonu sırasında çöken beton tabliyenin altında kalan 53 yaşındaki Abdülkadir Kömür isimli işçi...

Kültür-sanat

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy antik kentlerdeki kazı ve restorasyon çalışmalarını tüm yıla yayacaklarını söyledi.

Gündem

İstanbul'un sembollerinden biri olan Kız Kulesi'nin restorasyon görüntüleri sosyal medyada gündem olarak akıllara ''Kız Kulesi yıkıldı mı?'' sorusunu getirdi.

Genel
Genel
Genel
Genel
Reklam Bloğu
//