Samsunspor Haberleri

samsunspor haberleri ve güncel samsunspor gelişmeleri, samsunspor ile ilgili tüm video, samsunspor fotoğrafları ve samsunspor haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Süper Lig'in 28. haftasında Samsunspor'u konuk eden RAMS Başakşehir, rakibini 1-0 mağlup etti. Samsunspor, 34. dakikada 10 kişi kaldı.

Spor

RAMS Başakşehir, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında yarın sahasında Yılport Samsunspor ile karşılaşacak.

Spor

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Rizespor’u ağırlayan Samsunspor, rakibini 3-0 gibi net bir skorlar geçerek 3 puanı kaptı.

Spor

Trendyol Süper Lig'de 27. hafta yarın Samsunspor'un, Rizespor'u konuk etmesiyle başlayacak.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Gaziantep FK ile Yılport Samsunspor maçı berabere bitti. İki ekip de birer puana razı oldu.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasındaki Yılport Samsunspor, sahasında Bitexen Antalyaspor'u 2-0 yendi.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Samsunspor, Antalyaspor'u konuk edecek.

Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu heyecanı devam ediyor. Kupada bugün oynanan karşılaşmada Karagümrük, Samsunspor'u 2-1 mağlup etti.

Spor

Süper Lig'de heyecan devam ediyor. 24. haftada Samsunspor evinde 60 puanla şampiyonluk adayı olan Galatasaray'ı konuk edecek.

Spor

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme müsabakasında Yılport Samsunspor'u 2-1 mağlup etti.

Spor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Markus Gisdol, 26 Kasım Pazar günü Beşiktaş ile yapacakları maçta tüm enerjilerini...

Spor

Samsunspor'un önemli futbolcularından Mickaël Tırpan'ın ani sakatlığı takımı şok etti. Peki durumu nasıl, işte detaylar?

Reklam Bloğu
//