Sergi Haberleri

sergi haberleri ve güncel sergi gelişmeleri, sergi ile ilgili tüm video, sergi fotoğrafları ve sergi haberleri İşçi Haber sitemizde


Kültür-sanat

Inspera Bodrum Art Space, Türk sanat dünyasının duayenleri ile genç sanatçılarını bir araya getiren karma sergisini Bodrum'da sevenleriyle buluşturuyor.

Kültür-sanat

kuruluşunun 20'nci yılını Zeki Müren adına hazırlanmış özel sergiyle kutlayacak olan Türkiye'nin ilk kent müzelerinden Bursa Kent Müzesi sevenlerini bekliyor.

Kültür-sanat

Üsküdar Belediyesince organize edilen "Osmanlı Filistin'ine Üç Boyutlu Yolculuk" adlı sergi, Nevmekan Sahil Galeri'de izlenime sunuldu.

Dünya

"Nazlı Dostlarımızın Hikayesi" isimli sergide, AA foto muhabirlerinin farklı zamanlarda Türkiye'nin dört bir yanında çektiği fotoğraflar sergilendi.

Kültür-sanat

İnsan hakları ihlallerine dikkati çekmek amacıyla farklı sanatçıların bir araya gelerek hazırladıkları karma sergi "4 Saat Ara" sanatseverlerle buluştu.

Kültür-sanat

Anadolu kilim tarihinin seçkin örneklerinin yer aldığı "Renkten Motife Anadolu Kilimleri Sergisi", Sultanahmet'te açıldı.

Kültür-sanat

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK), Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa İl Kültür ve Turizm...

Kültür-sanat

Çorumlu heykeltıraş Bekir Eroloğlu, UNESCO desteğiyle New York'ta düzenlenecek sanat etkinliğinde Türkiye'yi temsil edecek.

Kültür-sanat
Genel
Genel

- Eski Türk yazı dillerinden Çağatayca eserlerin de aralarında bulunduğu 32 nadir el yazmasının yer aldığı sergi, yaklaşık bir ay...

Genel

- İstanbul Ticaret Odasının okuyucuyla buluşturduğu "İstanbul Eminönü Yeni Cami Külliyesi ve Hünkar Kasrı" adlı eserin tanıtımı, Hünkar Kasrı'nda ziyarete...

Reklam Bloğu
//