Sınav Haberleri

sınav haberleri ve güncel sınav gelişmeleri, sınav ile ilgili tüm video, sınav fotoğrafları ve sınav haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

YKS sınavına 1 ay kala adaylar, son günlerini etkili bir çalışma ile değerlendirmek istiyor. Uzman isim Ertuğrul Tut, adaylara önemli...

SAĞLIK

LGS ve YKS dönemi yaklaştıkça çocuklarda ve genç erişkinlerde sınav kaygısı artıyor. Sınav kaygısı ise bruksizme yol açabiliyor.

EĞİTİM

ÖSYM, ALES'in temel soru kitapçığı ile cevap anahtarını yayımladı. Kitapçığın görüntüleme süreci, 1 Mayıs saat 23.59'da sonlanacak.

EĞİTİM

MEB tarafından yapılan ilköğretim ve ortaöğretim bursluluk sınavı gerçekleştirildi. Öğrenciler sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı.

EĞİTİM

2 Haziran'da yapılacak olan YDUS sınavının başvuruları başladı. Peki adaylar başvuruları nereden ve nasıl yapacak?

Gündem

ÖSYM'nin yaptığı duyuruya göre, 28 Nisan'da yapılacak 2024-EKPSS'ye başvuran adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgesine ÖSYM'nin internet...

İş-İlanı

Resmi Gazete'de, Rekabet Kurumu'na 25 uzman yardımcısının alınacağı açıklandı. Başvurular ise 5 Nisan-5 Mayıs arasında yapılabilecek.

EĞİTİM

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav için başvuru süresi yarın saat 17.00'ye kadar uzatıldı.

EĞİTİM

MEB'in ülke genelinde yaptığı ortak sınavın soru ve cevapları yayımlandı. Öğrenciler açık uçlu sorulara kendi cümleleriyle cevap yazdı.

EĞİTİM

2 Haziran'da yapılacak olan LGS'nin başvuruları bugün sona eriyor. Sınava katılmak isteyen öğrenciler başvurularını e-okul üzerinden yapıyorlar.

Gündem

ÖSYM'nin duyurusuna göre; YÖKDİL sonuçları açıklandı. Adaylar sınav sonuçlarına nereden ve nasıl erişim sağlayacak?

Gündem

LGS kapsamında 2 Haziran'da yapılacak merkezi sınav başvurularının, 18-29 Mart'ta "e-Okul" üzerinden isteğe bağlı gerçekleştirileceği duyuruldu.

Reklam Bloğu
//