Sudan Haberleri

sudan haberleri ve güncel sudan gelişmeleri, sudan ile ilgili tüm video, sudan fotoğrafları ve sudan haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Ankara'da motosikletle geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Gündem

Sudan Cumhurbaşkanı Abdülfettah Abdurrahman el-Burhan'ın oğlu Mohamed A. Fatah Elburhan Rahman, Ankara'da motosikletiyle seyir halindeyken bir otomobile çarptı.

Dünya

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kenani, ülkesinin Sudan'dan Kızıl Deniz'de üs kurma talebi olduğu iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Kenani, "Siyasi saik...

Dünya

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü, Sudan'daki gıda güvenliği durumunun son derece korkunç ve endişe verici seviyelere yükseldiğini bildirdi.

Dünya

İç savaşın nisan ayının ortasından bu yana sürdüğü Sudan’da, hava sahasının kapatılması kararı, 2 hafta daha uzatıldı.

Genel

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT), Sudan'da yaşanan son gelişmeleri görüşmek için 3 Mayıs Çarşamba günü olağanüstü toplantı düzenleneceğini duyurdu.

Dünya

Sudan Sağlık Bakanlığı, çatışmalarda hayatını kaybedenlerin sayısının 528'e, yaralıların sayısının 4 bin 599'a yükseldiğini duyurdu.

Gündem

Milli Savunma Bakanı Akar, Sudan'daki Türk vatandaşlarının tahliyesine ilişkin açıklamada bulundu.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı: "Sudan'da C-130 tahliye uçağımıza hafif silahla ateş açılmıştır. Uçağımız emniyetle inişini gerçekleştirmiştir. Yaralı personelimiz yok."

Dünya

Sudan’da orduyla paramiliter Hızlı Destek Kuvvetleri (HDK) arasındaki çatışmalarda ölü sayısının 300’e yükseldiği bildirildi.

Genel

Sudan’da Kurban Bayramı’na 4 gün kala hayat pahalığı nedeniyle hayvan pazarlarındaki durgunluk sürüyor.

Genel

Afrika'nın en çok darbe gören ülkesi Sudan'da, 25 Ekim 2021'de askerin bir kez daha yönetime el koymasıyla başlayan siyasi krizi...

Reklam Bloğu
//