Süperlig Haberleri

süperlig haberleri ve güncel süperlig gelişmeleri, süperlig ile ilgili tüm video, süperlig fotoğrafları ve süperlig haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Galatasaray'ın Porto'dan transfer ettiği Sergio Oliveira, "Galatasaray'ın bir parçası olacağım için çok mutlu ve onurlu hissediyorum." dedi.

Spor

Trabzonspor Kulübü, Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas'ın takımdan ayrılacağı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu bildirdi.

Spor

- Okan Buruk için başkan Dursun Özbek'in de katılımıyla imza töreni düzenlendi - Kulüp Başkanı Dursun Özbek: "Galatasaray için yeni...

Spor

Galatasaray Kulübü, futbol takımı teknik direktörlüğü görevi için Okan Buruk ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın yeni transferi Lincoln Henrique, sarı-lacivertli kulübe geldiği için mutlu, gururlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

Spor

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda eşleştiği Dinamo Kiev, Ukrayna'nın köklü kulüpleri arasında yer alıyor.

Spor

Yeni transfer Lincoln Henrique, takımla antrenmana çıktı.

Spor

Sarı-lacivertli kulüp, Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile 2022-2023 sezonu için anlaşmaya vardığını açıkladı. Jesus'un 3 milyon avro garanti ücret...

Spor

Trabzonpsor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: "İkinci yarı hamleler yapıp, 3 oyuncu değiştirdik. 60. dakikaya kadar 5 pozisyon bulduk, 1 gol...

Gündem

"Sağlık sorunlarını geride bıraktım her şeye hazırım" diyen Cenk Tosun süper Lig'de minimum 15 gol atarım dedi

Spor

- İki takım arasında geride kalan 41 lig maçından 23'ünü siyah-beyazlılar, 6'sını yeşil-beyazlılar kazandı

Spor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün olağan seçimli genel kurulunda başkan adaylığı için başvuruda bulundu.

Reklam Bloğu
//