Şüpheli Haberleri

şüpheli haberleri ve güncel şüpheli gelişmeleri, şüpheli ile ilgili tüm video, şüpheli fotoğrafları ve şüpheli haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

13 ilde bilişim sistemlerini kullanarak nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen şahıslara yönelik düzenlenen “Sibergöz-35” operasyonlarında 48 şüpheli yakalandı.

Gündem

İzmir ve Aydın'da, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ilişkin düzenlenen operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından sevindirici haberi verdi. Yerlikaya, paylaşımında 7 ilde gerçekleştirilen DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonlarda...

İzmir

İzmir'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul

İstanbul'da düzenlenen operasyonlar sonucu, "dolandırıcılık", "cinayet", "cinsel istismar", "yaralama", "hırsızlık" ve "yağma" gibi suçlardan aranan 215 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü DEAŞ'ın Suriye'deki Daşişa karargahı ile bağlantısı olduğu tespit edilen 10 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine yönelik soruşturma çerçevesinde 11 kişi daha şüpheli sıfatıyla ifadeye çağırıldı.

Gündem

71 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen “Mercek-16” operasyonlarında 959 şüpheli hakkında işlem yapıldı, 912 silah...

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu! İstanbul'da 12 iş yerine yönelik gerçekleştirilen saldırılarda şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Kilis

Kilis’in Musabeyli ilçesinde izinsiz kazı yapan 13 şüpheli suçüstü olarak yakalandı.

Malatya

Malatya'da polis ve jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 35 şüpheli tutuklandı.

Reklam Bloğu
//