TOGG Haberleri

TOGG haberleri ve güncel TOGG gelişmeleri, TOGG ile ilgili tüm video, TOGG fotoğrafları ve TOGG haberleri İşçi Haber sitemizde


Bilim, teknoloji

Araç zırhlama işiyle uğraşan İsmail Eşsiz, Togg'a yüksek güçteki silahlara karşı koruma sağlayan BR4 seviyesi zırhlama işlemi uyguladı.

Bilim, teknoloji

TOGG Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, Togg'un yeni SUV modeli T8X için tarih verdi.

Otomobil

İsviçre'de ulusal çapta yayın yapan tek gazete olan Blick, "Türk Teslası" benzetmesi yaptığı Togg'a övgüde bulundu.

Teknoloji

Türkiye'nin yerli ve doğuştan elektrikli aracı TOGG, nisan ayı kampanyasını duyurdu

Ekonomi

Togg, T10X modelini Erciyes Kayak Merkezi'nde kurulan mobil deneyim merkezinde kullanıcılarla buluşturdu.

Ekonomi

TOGG'un Las Vegas'ta tanıttığı T10F modeli tasarımıyla öne çıkarken, Türkiye'de en uzun menzile sahip elektrikli otomobillerden birisi olacak.

Gündem

Togg, bugüne kadar 19 bin 583 T10X'i sahiplerine teslim etti.

Bilim, teknoloji

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Togg'un sedan modelinin 2024 sonunda tanıtılacağını, 2025'te de üretilmeye başlanacağını açıkladı.

Bilim, teknoloji

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Togg ile ilgili yaptığı açıklamada, "2025'te Avrupa yollarında her geçen gün artan sayıda...

Bilim, teknoloji

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin yerli ve tamamen elektrikli otomobili Togg'un 2025 yılında Avrupa yollarında görüleceğini söyledi.

Ekonomi

Yerli ve milli üretim olan TOGG'u kurasız satın almak isteyenler ne zaman alabilir? İşte TOGG'un kurasız satışı hakkında tüm detaylar...

Gündem

Erzurum'da devlet korumasındaki çocuklar, sünnet töreninde valiliğin TOGG'u ve il protokolünün makam araçlarına binerek şehir turu attı.

Reklam Bloğu
//