Toplantı Haberleri

toplantı haberleri ve güncel toplantı gelişmeleri, toplantı ile ilgili tüm video, toplantı fotoğrafları ve toplantı haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

TBMM Genel Kurulu bugün toplandı. Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'in başkanlığında gerçekleşen toplantıda CHP'li 4 ismin vekilliğinin sona erdiği açıklandı.

Gündem

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler başkanlığında, Genelkurmay Başkanı Metin Gürak ile kuvvet komutanlarının katılımı ile video telekonferans toplantısı düzenlendi.

Bilim, teknoloji

Güney Kore Dışişleri Bakanlığı, ABD ile ortak yapay zeka (AI) çalışma grubu kurduklarını açıkladı.

Gündem

Bakan Güler, "Terörle mücadelede başarılı operasyonlar ile terör örgütüne ağır darbe vurulmuş, örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına getirilmiştir" dedi.

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'nin Bursa aday tanıtım toplantısında konuştu. Özel, bugün kendisini eleştiren Bahçeli'ye "Atatürk'ün adını anma sen"...

Ekonomi

TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Ağar, "Herhangi bir rakam telaffuz edilmedi. Görüşmelerimiz devam edecek. Bugünkü toplantıda, TÜİK'in, Hazine ve Maliye...

Dünya

Ukrayna'nın Zakarpatye bölgesinde yerel meclis toplantısında bir milletvekilinin el bombalarını patlatması sonucu 26 kişi yaralandı.

Genel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlerin ardından yapılan ilk AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşuyor.

Genel

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında 28. Dönem 1. Yasama Yılı'nın ilk Başkanlık Divanı toplantısı yapıldı.

Genel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta yeniden seçilmesinin ardından açıkladığı yeni kabine, ilk toplantısını bugün gerçekleştirecek.

Ekonomi

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplantı özetini yayımladı.

Siyaset

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuştu. İYİ Parti lideri Meral Akşener, Sinan Ateş cinayetini gündeme getirdi.

Reklam Bloğu
//