Transfer Haberleri

transfer haberleri ve güncel transfer gelişmeleri, transfer ile ilgili tüm video, transfer fotoğrafları ve transfer haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk şansını yitirme noktasına gelen Fenerbahçe'nin yıldız oyuncularına Arap Yarımadası'ndan teklifler geliyor.

Spor

Galatasaray'da son haftalarda forma şansı bulmakta zorlanan milli yıldız Kerem Aktürkoğlu'na Serie A'dan sürpriz bir teklif geldi.

Spor

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, Levent Mercan'ın ardından 2. transferini de gerçekleştirmek için görüşmelere başladı.

Spor

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini sürdüren Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a büyük bir transfer çalımı atmaya hazırlanıyor.

Spor

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri çeken İrfan Can Kahveci için iki İspanyol ekibi karşı karşıya geldi.

Spor

Sezon sonu Ferdi Kadıoğlu ile vedalaşacak olan Fenerbahçe, yeni sol bekini Trendyol Süper Lig'de buldu.

Spor

Galatasaray'da son haftalarda eleştiri oklarının hedefi olan Kerem Aktürkoğlu konusunda karar verildi.

Spor

Fenerbahçe'de önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları başlarken daha önce yapılan stratejik hatalar yapılmayacak.

Spor

Transfer planlamalarına başlayan Galatasaray'da katkı sağlayamayan yabancı oyuncularla yollar ayrılacak. İşte detaylar...

Spor

Trendyol Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna koşan Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. İşte detaylar...

Spor

Yaz transfer dönemi için hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de sakatlıklar plana engel oldu. Sarı-lacivertli ekibin 35 milyon euroluk planı altüst oldu.

Spor

Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, transfer çalışmalarına başladı. Karadeniz ekibi, 2 futbolcuyla anlaştı. İşte detaylar..

Reklam Bloğu
//