Türk Haberleri

türk haberleri ve güncel türk gelişmeleri, türk ile ilgili tüm video, türk fotoğrafları ve türk haberleri İşçi Haber sitemizde


Bilim, teknoloji

8. Ulusal Antarktika Bilim Seferi'ni gerçekleştiren sefer ekibi, kıtada gerçekleştirdiği 22 farklı projeyle dünyanın geleceği için sordukları soruların cevaplarını aradı.

Dünya

Organ nakliyle ilgili uluslararası bir konferans için Mısır'da bulunan Türk hekimler, Mısır Sağlık Bakanı Halid Abdulgaffar tarafından kabul edildi.

Dünya

Belçika'nın Türk köyü olarak bilinen Faymonville'de gelenekselleşen karnaval, renkli görüntülere sahne oldu.

Dünya

Paterson Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bayram, Paterson şehrinin anahtarını aldı. Bayram bu onura erişen ilk Türk vatandaşı oldu. Bayram’a şehrin...

Gündem

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Türk vatandaşı olanların hacca gelmesini yasaklayacak." iddiasının...

SAĞLIK

Türk Anesteziyoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Özlem Sağır, anestezi uygulamalarında atmosfere gönderilen gazları azaltmak için çalışma yürüttüklerini bildirdi.

Teknoloji

Türk Silahlı Kuvvetlerinin envanterindeki zırhlı kara araçlarına ARMA 8x8 eklendi.

Gündem

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Türk vatandaşları ile aile yakınlarından oluşan 130 kişilik grubun, dün gece Gazze'den Mısır'a geçtiğini bildirdi.

Teknoloji

Türk savunma sanayisi, yerli ve milli imkanlarla geliştirilen insansız deniz araçlarını güvenlik güçlerinin kullanımına sunmaya hazırlanıyor.

SAĞLIK

Türk Neonatoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Esin Koç, dünyada her yıl 15 milyon bebeğin zamanından önce doğduğuna dikkati çekti.

SAĞLIK

Prof. Dr. Füsun Öner Eyüboğlu, her 10 kronik obstrüktif akciğer hastasından (KOAH) sadece 1'inin doktora başvurduğunu ifade etti.

Yaşam

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, Antalya'da düzenlenen Kültür Yolu Festivali kapsamında gösteri uçuşu gerçekleştirdi.

Reklam Bloğu
//