Uyuşturucu Haberleri

uyuşturucu haberleri ve güncel uyuşturucu gelişmeleri, uyuşturucu ile ilgili tüm video, uyuşturucu fotoğrafları ve uyuşturucu haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, Ticaret Bakanlığı Gümrük muhafaza ekiplerince geçen ay 72 operasyonda 445 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildiği...

İstanbul

İstanbul Esenyurt'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda polisten kaçmaya çalışan şahıs 5'inci kattan atlayarak ağır yaralandı.

Gündem

Tekirdağ ve Kırklareli'nde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 15 şüpheli gözaltına alındı.

Tekirdağ

Tekirdağ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 10 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

Bakan Yerlikaya, 42 ilde düzenlenen NARKOÇELİK-14 operasyonunda 321 zehir tacirinin yakalandığını duyurdu.

Nevşehir

Nevşehir'de, uyuşturucu tacirlerine yönelik helikopter ve dron destekli gerçekleştirilen "Narkoçelik" operasyonunda 29 şüpheli tutuklandı.

Gündem

3 ilde düzenlenen NARKOÇELİK-11 operasyonunda 608 kilogram kokain ve 827 kilogram uyuşturucu madde yapımında kullanılan kimyasal madde ele geçirildi.

Gündem

Kahramanmaraş merkezli 2 ilde uyuşturucu ticareti yapan organize suç örgütüne ilişkin operasyonda gözaltına alınan 21 zanlıdan 20'si tutuklandı.

Gündem

Gümrük kapılarında zehir tacirlerine geçit verilmiyor. Kapıkule Gümrük Kapısı'nda bir araçta, 220 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

Malatya

Malatya'da polis ve jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 35 şüpheli tutuklandı.

Gündem

55 ilde düzenlenen Narkoçelik-10 operasyonlarında 1 ton 19 kg uyuşturucu madde ve 1 milyon 23 bin adet uyuşturucu hap ele...

Bingöl

Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen operasyonda 8 kilo 750 gram kubar esrar ele geçirildi.

Reklam Bloğu
//