Var Haberleri

var haberleri ve güncel var gelişmeleri, var ile ilgili tüm video, var fotoğrafları ve var haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı. İşte haftanın VAR kayıtları...

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 33. haftasındaki Sivasspor-Fenerbahçe maçının VAR konuşmalarını yayınladı.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında, ilk kez görev alan yabancı VAR hakemlerinin maç başına ne kadar kazandığı belli oldu.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maçlarında görev yapacak VAR hakemleri belli oldu.

Spor

Trendyol Süper Lig'in geri kalan kısmında kritik maçlarda Yabancı VAR hakemi olacağı açıklanmıştı. Süper Lig'de görev yapacak ilk yabancı VAR...

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, Yabancı Video Yardımcı Hakem uygulamasının bu hafta 3 maçta kullanılarak başlayacağını açıkladı.

Spor

Lider Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında bu akşam Atakaş Hatayspor'u konuk edeceği maçın video yardımcı hakemi (VAR) açıklandı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), VAR Support (VAR Destekleyicisi) uygulamasına geçileceğini duyurdu.

Spor

Trabzonspor Kulübü; hakem hataları, Türkiye Futbol Federasyonu ve VAR hakkında sert bir metin yayınladı. Karadeniz ekibi, verilen kararlara tepki gösterdi.

Spor

VAR'dan sorumlu Merkez Hakem Kurulu Vekili, Profesyonel Müsabaka İcra Kurulu Üyesi Tolga Özkalfa görevinden istifa etti.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 27. haftasında oynanan maçların VAR kayıtlarını açıkladı. Merak edilen pozisyonların konuşmaları belli oldu.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'in 26. haftasından itibaren VAR konuşmalarının kamuoyuyla paylaşılacağını açıkladı.

Reklam Bloğu
//