Yargıtay Haberleri

yargıtay haberleri ve güncel yargıtay gelişmeleri, yargıtay ile ilgili tüm video, yargıtay fotoğrafları ve yargıtay haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Yargıtay'da seçim krizi sürüyor. Başkanlık seçimleri 31. turda da sonuçlanmadı. Seçimin gerçekleştirilebilmesi için üyelerin salt çoğunluğunun hazır bulunması gerekiyor.

Genel

Yargıtay Başkanlığı'nda seçim devam ederken 26. turda da salt çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle bir sonuç alınamadı. Seçime 27. turla devam ediliyor.

Siyaset

Nedim Şener, Yargıtay'ın DEM Parti'ye kapatma davası açma hazırlığında olduğunu iddia etti.

Dünya

SkyNews'den alınan bilgilere göre Kraliyet Sözcüsü, Ruanda Planı'nın Kral 3. Charles'ın onayıyla yasalaştığını doğruladı.

Gündem

Yargıtay Başkanlığı için seçim devam ederken salt çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 22. turda da sonuç çıkmadı. Seçime 23. turla devam edilecek.

Gündem

Yargıtay Başkanlığı seçiminde, adaylar 18. turda da seçilemeyerek 19. tura kalmıştı. Ancak 19. turda da salt çoğunluk sağlanamadı ve seçim...

Gündem

Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, emekli maaşlarına ilişkin emsal bir karara imza attı.

Gündem

Bir süredir devam eden Yargıtay Başkanlığı seçiminin 14. turunda da salt çoğunluk sağlanamadı. Seçim 15. tur ile devam ediyor.

Genel

Yargıtay'da bir süredir devam eden başkanlık seçimlerinin onuncu turunda da sonuç çıkmadı. Seçime 11. turla devam edilecek.

Genel

İki gündür devam eden Yargıtay Başkanlığı seçimlerinde beşinci turda da sonuç çıkmadı. Buna göre seçim yarın yapılacak altıncı tura kaldı.

Gündem

Yapılan seçim üzerine Yargıtay 6. Hukuk Dairesi Başkanlığına Mahmut Coşkun seçildi.

Genel

Yargıtay Başkanlığı seçiminde dün yapılan ilk üç turda sonuç çıkmamıştı. Bugün dördüncü turda da sonuç alınamayınca seçime beşinci turla devam...

Reklam Bloğu
//