Yozgat Haberleri

yozgat haberleri ve güncel yozgat gelişmeleri, yozgat ile ilgili tüm video, yozgat fotoğrafları ve yozgat haberleri İşçi Haber sitemizde


Sağlık

Yozgat'ta havaların ısınmasıyla birlikte kene vakalarında artış yaşandı. Şehirde son bir hafta içerisinde 255 kişi, sağlık kuruluşlarına başvurdu.

Gündem

Kadışehri'nde deprem nedeniyle evlerinden çıkan vatandaşlar, sokaklarda ateş yaktı. Vatandaşlar, o korku dolu anları anlattı.

Gündem

AFAD'dan Tokat'taki depreme ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, “Yozgat ve Tokat'taki 112 Acil Çağrı Merkezleri'ne toplam 231 ihbar gelmiştir. Can kaybı...

Gündem

Türkiye bugün sandık başına gitti. Yaklaşık 61 milyon vatandaşın oy kullandığı seçimde Yozgat'tan da ilk sonuçlar geldi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat'ta düzenlenen mitingde konuşma yaptı.

Gündem

Yozgat'ta yolcu otobüsünün devrilmesi sonucunda oluşan kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 18 kişi yaralandı.

Gündem

Yozgat'da otobüs kazasında 12 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından kazanın sebepleri araştırılmaya başlandı. İşte gerçekler.

Gündem

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde freni patlayan kamyonun park halindeki ve trafik ışıklarında bekleyen 8 araca çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Yozgat'ın Sorgun ilçesinde meydana gelen kazayla ilgili paylaşımda bulundu.

Gündem

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde yolcu otobüsünün şarampole düşmesi sonucu 12 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı.

Gündem

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde dengesini kaybedip yuvarlanan yolcu otobüsü düşmesi sonucu 12 kişi hayatını kaybetti,19 kişi yaralandı.

EĞİTİM

30 Mart 20223 Perşembe günü kar tatili ilan edilen iller açıklandı. İşte tatil ilan edilen iller...

Reklam Bloğu
//