Yunanistan Haberleri

yunanistan haberleri ve güncel yunanistan gelişmeleri, yunanistan ile ilgili tüm video, yunanistan fotoğrafları ve yunanistan haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yasa dışı yollarla Türkiye'den Yunanistan'a geçmeye çalışan 4'ü FETÖ terör örgütü mensubu 9 kişinin yakalandığını bildirdi.

Spor

Yunanistan Ligi'nde Aris'e yenilerek şampiyonluğu mucizelere bırakan Panathinaikos'ta taraftarlar Fatih Terim'i protesto etti.

Genel

Yunanistan, Türkiye’nin tepki gösterdiği Ege'de deniz parkı planının konumunu henüz belirlemedi ancak parkın kurulmasında kararlı.

Dünya

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, AB’nin Türkiye ile ilişkiler hakkında bugüne kadar aldığı kararlardan memnun olduklarını belirterek, "Bu kararlar AB-Türkiye ilişkilerinde ilerleme...

Dünya

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Türkiye'nin insansız hava araçları (İHA) üretiminde çok ilerlediğini, kendilerinin geride kaldığını ifade etti.

Gündem

Edirne'de FETÖ ile ilişkilendirilen 2 şüpheli Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalandı.

İşçi Haberleri

Yunanistan'da basın mensupları, İşçi Sendikaları Konfederasyonunun (GSEE) çağrısıyla yarın yapılması kararlaştırılan genel grevi yakından takip edebilmek için grevi bugün başlattı.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 2'si terör örgütü mensubu 4 kişinin yakalandığını duyurdu.

Gündem

Ayvalık açıklarında Yunanistan'a gitmek için lastik botlarla denize açılan 131 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik Komutanlığınca yakalandı.

Spor

Temsilcimiz Fenerbahçe, Konferans Ligi finalinin oynanacağı Yunanistan'a gitmek için Olympiakos deplasmanına avantajlı skor için gidiyor.

Gündem

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen lastik bottaki 29 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Gündem

Yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan 1'i PKK/KCK terör örgütü mensubu olan 9 kişi yakalandı.

Reklam Bloğu
//