Zehirlenme Haberleri

zehirlenme haberleri ve güncel zehirlenme gelişmeleri, zehirlenme ile ilgili tüm video, zehirlenme fotoğrafları ve zehirlenme haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Uşak'ta bir iplik fabrikasında çalışan 19 işçi zehirlenme şüphesiyle tedavi altına alındı.

Gündem

Ardahan Valiliği, kentte eğitim gören 25 lise öğrencisinin gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye başvurduğunu bildirdi.

Gündem

Ahmet Enes Temel'in (8) zehirlenerek öldüğü olayda tutuklanan Abdülkerim El Ahmed'e (32), ilacı satan vatandaş Ahmed El Muhammed (32) de...

Gündem

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde evlerinde ısınmak için mangal yakan çift, karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Gündem

Son günlerde yaşanan zehirlenme vakaları nedeniyle Coca Cola Hırvatistan Temsilciliği belirli ürünlerini önlem olarak raftan çekme kararı aldı.

İşçi Haberleri

Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki bir piliç işleme tesisinde çalışan 12 kişi, amonyak zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Gündem

Amasya'da sandviç yedikten sonra rahatsızlanan 3 lise öğrencisi hastanede tedaviye alındı.

Yaşam

Uşak'ta bir ilkokulun kantininde yemek yiyen öğrencileri gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan 65 öğrenciden 32'si taburcu edildi.

İşçi Haberleri

İstanbul Pendik'te polyester plastik imalathanesinde kazanda çalışan 3 işçi gazdan zehirlenmeleri sebebiyle hastaneye kaldırıldı.

Dünya

İran'ın Elburz eyaletine bağlı Kerec kentinde sahte içkiden kaynaklanan alkol zehirlenmesi nedeniyle 3 kişinin daha hayatını kaybettiği, son beş günde...

Gündem

Lokantada tavuk döner yiyen 13 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye başvurdu.

Dünya

Dün saat 16.00'dan itibaren 43 ortaokul öğrencisinin, zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurduğu bildirildi.

Reklam Bloğu
//