Emanet dizisiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve dünyanın her yerinde hayranları olan Halil İbrahim Ceyhan, sık sık sosyal medyada gündem oluyor. 

Uzun süredir sosyal medya listelerinin en üst sıralarında yer alan Halil İbrahim Ceyhan'a özellikle yurtdışındaki hayranları büyük bir destek veriyor.  Ünlü oyuncunun sosyal medyadaki popülerliğe bir hayli yüksek.

Oyuncunun hem sosyal medyada hem de ekranda gösterdiği başarı, sektörde de takdir ediliyor. Emanet dizisiyle yıldızı parlayan Halil İbrahim Ceyhan, yeni projelerle de izleyicileri heyecanlandırıyor. Kısa bir süre önce Kirli Sepeti dizisinde yer almaya başlayan oyuncunun hayran kitlesi günden düne artıyor.

Türk televizyon sektörünün başarılı ve yakışıklı oyuncularından biri olan Halil İbrahim Ceyhan, son dönemde "Kirli Sepeti" dizisiyle büyük bir beğeni topladı. Ceyhan, hem oyunculuk yeteneği hem de karizmatik görünümüyle izleyicilerin ilgisini çekiyor. Halil İbrahim Ceyhan, sosyal medyada da büyük bir hayran kitlesine sahip. Genç ve yakışıklı oyuncu, hayranlarının desteğini her zaman hissettiğini söylüyor.

Adba Analytics isimli sosyal medyada analitik yapan bir şirket her gün sosyal medyada en çok konuşulan isimleri paylaşmakta.

Son paylaştığı #dünneoldu listesinde ise şimdilerde Kirli Sepeti dizisi ile çok konuşulan Halil İbrahim Ceyhan 7.sırada yerini aldı. 

'Yabani' dizisinde flaş gelişme! Günü değişecek 'Yabani' dizisinde flaş gelişme! Günü değişecek