Emanet dizisinde hayat verdiği Yaman Kırımlı karakteriyle yerli ve yabancı birçok hayran edinen Halil İbrahim Ceyhan, Kirli Sepeti dizisindeki rolü ile gündeme gelmişti. Dizide (Melisa Döngel) Aylin karakterinin eşi Murat'a hayat verecek olan Halil İbrahim Ceyhan, sosyal medya hesabından Emanet dizisine ve karakterine veda etti.

Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belli oldu! Türkiye'den de 5 isim var Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belli oldu! Türkiye'den de 5 isim var

"Mücadelende yoldaşın olmaya çalıştım"

Halil İbrahim Ceyhan, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Emanet dizisinde hayat verdiği Yaman Kırımlı karakterine veda etti. Ünlü oyuncu veda paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Yaman Kırımlı karşılıksız sevgiyi cesareti, özveriyi, sevdikleri için biteviye adanmışlığı her zerresine kadar yaşadın. Her karanlığın, aydınlığına derin bir inanç ve tutkuyla inandın savaştın, senin için elimden geldiğince mücadelende yoldaşın olmaya çalıştım. İstediğin gibi anlayabildiysem yaşatabildiysem seni ne mutlu bana… Bana bu gözü kara delikanlıyı emanet ettiği için başta yapımcısı olmak üzere yönetmenlerime, partnerlerime ve oyuncu arkadaşlarıma, ve bu güne karar çalıştığım tüm set ekibimize minnettarım” 

Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan Halil İbrahim Ceyhan, hayranlarının desteğiyle en popüler erkek oyuncular arasında yer almaya devam ediyor. Kısa bir süre önce Kirli Sepeti dizisinde yer alacağı öğrenilen oyuncunun hayranları 24 Eylül'ü heyecanla bekliyor.