15 Yaş Altı ve Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'nda Yağmur Melek Şahin ve Ezgi Kılııç, ülkemize büyük bir gurur yaşattı. Milli sporcularımız Melek Şahin ve Ezgi Kılıç, yıldız kadınlarda 3'er altın madalya kazandı. 

Moldova'nın ev sahipliği yaptığı 15 Yaş Altı ve Yılızlar Avrupa Halter Şampiyonası'nda sporcularımız Yağmur Melek Şahin ve Ezgi kılıç, büyük bir başarıya imza attı. Milli sporcularımız, yıldız kadınlarda 3'er altın madalya kazanma başarısı sergiledi.  Yağmur Melek Şahin, 40 kiloda koparmada 56 kilo, silkmede 71 kilo, toplamda 127 kiloluk dereceleriyle Avrupa Şampiyonu oldu. Şahin bunlarda yetmezmiş gibi bir de silkmede 15 yaş altı Avrupa rekorunun yeni sahibi olma başarısı sergiledi. Ezgi Kılıç da 45 kiloda koparmada 62, silkmede 76 ve toplamda 138 kiloluk dereceleriyle Avrupa Şampiyonluğuna ulaştı. 

Halterde altın şov!

ERMENİ HAKEME BÜYÜK TEPKİ VE ALDIĞI CEZA

Türkiye Halter Federasyonu başkanı Talat Ünlü, milli sporcuları ve antrenörlerini sergiledikleri başarıdan ötürü tebrik etti. Bu sırada madalya töreni sırasında  İstiklal marşı okunurken, Ermeni hakem Nazik Avdalyan'ın ayağa kalkmayıp telefonuyla oynaması büyük tepki çekti.

İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan Ermeni hakem cezalandırıldı - Dünya -  ODATV

Süper Lig'de günün sonuçları Süper Lig'de günün sonuçları

Ermeni hakemin bu hareketi yanına kalmadı. Avdalyan'ın as hakemlikten düşürüldüğü ve bundan sonra yedek hakemlik yapacağı açıklandı.