Oyuncu Hande Erçel, son dönemde oyunculuğu ve Hakan Sabancı ile yaşadığı ilişki nedeniyle sürekli olarak gündemde. Bu durumdan yorulduğunu belirten Erçel, "Beni çok üzüyor, ben kendi halinde yaşayan biriyim. Beni bir salın" diyerek eleştirilere tepki gösterdi.

Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

Sürekli olarak eleştirilere maruz kalan Erçel, TV8 ekranlarındaki Aramızda Kalmasın programında yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:  "Bir hedef gösterilme durumu var üzerimde. Hem oyunculuk hakkında, hem özel hayatım. Her gün hedef gösteriliyorum. Ben de bunun sebebini bilmiyorum. Artık ben de bundan çok yoruldum. Dediğim gibi çok fazla hedef gösterme hali var benimle ilgili. Tam olarak nedenini çözemedim. Yıpratıyor diyemem. Ama beni sadece şu çok üzüyor, çok fazla konu varken neden ben? Ben çok kendi halinde yaşayan bir insanım, beni bir salın" dedi.

İddialara göre Hakan Sabancı, Hande Erçel için kendi bulduğu şoförü tahsis etmiş.

Bir süredir Hakan Sabancı ile beraber olan Hande Erçel sosyal medyada çıkan evlilik iddialarına ise şu şekilde cevap verdi: “Böyle şeyler kısmet. Böyle bir karar alınsa neden saklayalım, bizden duyarsınız zaten. Şu an her şey çok güzel gidiyor. Böyle bir şey olmak zorunda da değil. Daha çok erken bunları konuşmak için. Bir gün böyle bir karar alırsak söyleriz. Şu an gayet keyifle ilişkimizi yaşıyoruz.” diyerek evlilik iddialarını açıklığa kavuşturdu.

Erçel'in açıklamalarının ardından oyunculuğu bırakarak kendine bir resim atölyesi açmak için mekan aradığı iddia edilmesi tartışmalara yol açtı.

Instagram hesabından rol aldığı dizilere ve canlandırdığı karakterlere dair pek çok şeyi kaldıran, biyografisindeki 'oyuncu' yazısını da silen Hande Erçel'in mesleği bırakacağı söylenmişti. Ayrıca kendine bir resim atölyesi açmak için mekan aradığı da iddia edilmişti.

Hande Erçel ikisini de sildi! Yaptığı hamle kafaları karıştırdı! Meğer oyunculuğu...

Bu iddianın üstüne yeni bir iddia daha atıldı. Söylenenlere göre Hande Erçel, Hakan Sabancı rahatsız oluyor diye uzun süredir şoförlüğünü yapan kişiyi işten çıkardı.

Takvim'den Aydın Hamza'ya göre Hakan Sabancı, Hande Erçel'den uzun süredir şoförlüğünü yapan kişiyi değiştirmesini istedi. Bunun üstüne Hande Erçel de sevgilisinin isteğini yerine getirdi.

İddialara göre Hakan Sabancı, Hande Erçel için kendi bulduğu şoförü tahsis etmiş.

Hande Erçel ile Hakan Sabancı'dan yeni kare! Sosyal medyada gündem oldu -  Magazin Haberleri

"Blogyagmuru" profilinde canlandırdığı karakterlere, rol aldığı dizilere dair tüm paylaşımlarını silerek geçmişine sünger çektiği öne sürülen Erçel ile Sabancı'nın sanayide görüntülendiği mesajını paylaştı.

Oyunculuk kariyerine virgül koyduğu düşünülen Erçel'in sanat atölyesi açacağı ve bu konuda da harekete geçtiği söylendi.

Magazin dünyasının nabzını tutan, hatta çoğu zaman iddiaları çoğumuza ilk kez duyuran Yağmur Çevik de konuyla ilgili paylaşım da yaptı tabii.

Magazin dünyasının nabzını tutan, hatta çoğu zaman iddiaları çoğumuza ilk kez duyuran Yağmur Çevik de konuyla ilgili paylaşım da yaptı tabii.

"Sabancı ailesine gelin gidecek mi?" diye düşünülen Hande Erçel'in arka arkaya hamlelerinden sonra akıllara gelen soru ise: "Sabancılar'dan ban mı yedi?" oldu.