Burak Deniz ile birçok projede rol alan Hande Erçel, sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular arasında yer aldı. Şimdilerde Bambaşka Biri dizisinde rol alan Erçel, Abda Tv'nin yayımladığı 24-30 Ekim tarihleri arasında en popüler kadın oyuncular listesinde 1. sırada yer aldı.

Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek

Oyunculuğuyla dikkat çeken Erçel, Demet Özdemir ve Sıla Türkoğlu gibi ünlü isimleri geride bırakarak zirveyi kaptı. Güzel oyuncu, 29 bin 600 ileti sayısı alarak birinci sırada yer aldı.

Hande Erçel ve Burak Deniz başarısı dikkat çekti!

Türk dizilerinin önde gelen yapımcısı TİMS&B Productions'ın, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yapımcılığını, Global Agency'nin yurtdışı satış temsilciliğini ve Neslihan Yeşilyurt'un yönetmenliğini yaptığı FOX'un popüler dizisi "Bambaşka Biri" uluslararası basının dikkatini çekti.

Geçen hafta Fransa'nın Cannes kentinde içerik ve televizyon sektörünün en önemli etkinliği olan Mipcom Fuarı'nda dizinin tanıtımı yapıldı. Dizinin başrollerini paylaşan Hande Erçel ve Burak Deniz'in yanı sıra dizinin yapımcıları ve yönetmeni de Global Agency'nin düzenlediği basın toplantısına katılarak Amerika, Avrupa, Asya ve Latin Amerika'dan gelen gazetecilerin sorularını yanıtladılar.