Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek

Son olarak ''Bambaşka Biri'' adlı dizide rol alan Türkiye'nin en beğenilen oyuncularından Hande Erçel, imajını tazeleyerek yıllardır kahverengi kullandığı saçlarını kızıla boyattı.

Hande Erçel'den çok konuşulacak yeni imaj!

Zaman zaman güzelliğiyle, oyunculuk performansıyla ve Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Hande Erçel bu sefer de imaj değişikliğiyle gündeme geldi.

Kızıl saçlarıyla verdiği pozu takipçilerini ikiye böldü. ''Eski hali daha iyiydi'', ''Yakışmış'', ''Elçin Sangu sandım'' gibi yorumlar yapıldı.

Benzerlikleri olay oldu! Hande Erçel'in yeni imajına Elçin Sangu'dan yorum  gecikmedi! - Magazin Burada | Türkiye'nin En Büyük Magazin Platformu

Elçin Sangu'dan yorum

Hande Erçel'in yeni saçlarıyla benzetildiği Elçin Sangu, ünlü ismin gönderisine yorum yaparak beğenisini dile getirdi. Hande Erçel de ''Senin kadar olamaz'' diye karşılık vererek olası tartışmaların önüne geçti.

Editör: Zeynep Peksoy