Paraf Kuruçeşme Konserleri hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam ise sahneden Hande Yener rüzgarı geçti. En sevilen şarkılarını hayranlarına sahne performansı ile birlikte sunan Yener, seçtiği kostümlerle ise kendine hayran bıraktı.

2 kıyafeti de beğeni topladı

2 farklı kıyafet tercih eden ünlü şarkıcı herkesi mest etti. Bir seyircisinin “Çok güzelsin. Emsalsizsin Hande seni çok seviyoruz” tezahüratına; “O sizin bana yansımanız ayrıca biraz da saç makyaj etkisi diyelim. Makyaj artistim Akın Sert ve saç tasarımcım Doğukan Punar’a çok teşekkür ederim.” sözlerile yanıt verdi.

Yener, sahnesine “İyi Ya “ve “Olmazsan Olmaz” şarkısının söz yazarı ünlü rap sanatçısı Tepki’yi de davet etti. Birlikte düet yapan ikili de alkışları topladı. 

Hande Yener Kuruçeşme Açıkhava da sahne aldı

"Kırmızı, Ya ya, Havaalanı, Atma, Mor gibi şarkılarını izleyicilerin coşkularıyla söyleyen Hande Yener konserin bitmesi üzerine izleyicilerine veda ederek sahneden indi. Fakat "Bir daha bir daha" tezahüratlarına dayanamayan Yener, sahneye geri dönerek son şarkısı "İyi ya"yı seslendirdi.

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kalben'i ifşa eden yakın arkadaşı çıktı! Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kalben'i ifşa eden yakın arkadaşı çıktı!

Editör: Gizem Külcü