CHP Genel Başkanı Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la konuşacağı konuları açıkladı! İşte o maddeler CHP Genel Başkanı Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la konuşacağı konuları açıkladı! İşte o maddeler

Dün gece saat 01.00 saatlerinde Şişli Kaptanpaşa Mahallesi'nde bulunan Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde görevli doktor hasta yakınları tarafından darp edildi. Saldırıya karışan  2 şahıstan 1'i tutuklandı, diğeri adli kontrol sevk edilmesinin ardından serbest bırakıldı. 

İddiialara göre şahısların, doktorun hastaneye getirdikleri kız kardeşlerinin saçına dokunduğu için saldırıda bulundukları söylendi. Olayda hasta ismi ge.en kız kardeş doktorla tanıştığını belirterek, "Kendisini sosyal medyadan ekledim, 4-5 gün sohbet ettik. Tekrar gittiğimde ise serum takıldı. Gözümü açtığında doktor Mertcan'ın saçıma dokunup başımda beklediğini gördüm." şeklinde açıklama yaptı.

Ortalığın savaş alanına döndüğü kavgaya güvenlik ekiplerince müdahale edilirken hastanedeki personellerin beyaz kod alarmı vermesinin ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bir süre sonra olay yerine gelen  Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri tarafından doktora saldırıda bulunan M.E.Ş. (17) ve Burak Ş. (27) tutuklandı. 

Diğer yandan aldığı darbeler nedeniyle yüzünde hasar oluşan doktor tedavi altına alındı.