'Altın Kafes' dizisinde oynayan Hayal Köseoğlu, dizinin final kararı alması sonrası 'Hudutsuz Sevda' ile anlaştı. 

Hayal Köseoğlu dekoltesiyle sosyal medyayı salladı - Magazin Haberleri

Şifanur Gül, Aytaç Şaşmaz ve Ebru Cündübeyoğlu ile ATV ekranlarında yayınlanan başlayan Altın Kafes dizisi reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayınca dizi final kararı almıştı. Final kararının ardından Hudutsuz Sevde ile anlaşan Hayal Köseoğlu, dizide Damla karakterini canlandıracak. Ünlü oyuncunun dahil olduğu bölüm ise yakında izleyiciyle buluşacak.

Hudutsuz Sevda' dizine sürpriz bir isim katılıyor!

FOX TV'de yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinin başrollerini Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi isimler paylaşıyor. Dizi, kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul'a sürülen Halil İbrahim, (Deniz Can Aktaş) 20 yıl sonra memleketi Karadeniz'e güçlü bir delikanlı olarak geri dönmesiyle başlıyor. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenerek yeni bir hayat kurmak isteyen Halil İbrahim'in hayatı, sevdiği kadının öldürülmesiyle değişiyor. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim'in hayatı Leto'lardan Zeynep'in (Miray Daner) çıkması ile tamamen değiştiğini izliyoruz.

'Bahar' dizisine bomba oyuncu! Sevilen komedyen konuk oluyor 'Bahar' dizisine bomba oyuncu! Sevilen komedyen konuk oluyor