İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, twitter hesabında yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Bakan Yerlikaya duyurdu: Kalkan-21 operasyonunda 12 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı Bakan Yerlikaya duyurdu: Kalkan-21 operasyonunda 12 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı

Değişime Davet adlı paylaşımında "Chp'de değişim, Türkiye'de değişim, iktidar için değişim sürecine katılımınızı, görüş ve önerilerinizi bekliyoruz" cümleleriyle takipçilerine duyurdu.

"Bu mecra mümkün olan en yüksek sayıda vatandaşı değişim sürecine katılmaya davet etmek üzere tasarlanmıştır" ifadelerinde bulunan İmamoğlu, platformda şahsının vizyonunu anlattı. Değişim sürecinde her coğrafya ve katmandan vatandaşın sesine kulak vereceğini iddia etti. 

İmamoğlu: "Sabırlı ve aklı öne koyan ama, bir o kadar da kararlı bir tutumla değişimin gerçekleşmesi pekala mümkündür. Muhalefette değişimin anahtarı Cumhuriyet Halk Partisi'dir. " sözleriyle partisinin yeni lideri olma yolunda ışık yaktığı belirtildi.

Paylaşımına link ekleyerek değişim için takipçilerinden geri bildirim bekleyen İmamoğlu, halkın nabzını mı yokluyor sorusunuda akıllara getirdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu konuya dair henüz bir açıklama yapmadı.