Arjantinli golcünün devre arasında Okan Buruk'la bir konuşma yaptığı ortaya çıktı.

"BENİ ÇIKARMA OYUNDAN"

Soyunma odasına 1-1'lik beraberlik ve kötü oyunla giren Galatasaray'da moraller bozuktu. Icardi, tam bu sırada takıma motivasyon konuşması yaptı ve pes etmemeleri gerektiğini söyledi. 31 yaşındaki forvet, hocası Okan Buruk'a yönelerek: "Beni oyundan çıkarma hocam. Randıman almaya başladım. İkinci yarıda çok farklı olacağım." sözlerini kullandı.

GOLLER GELMESE ÇIKMA İHTİMALİ YÜKSEKTİ

Galatasaray teknik ekibi, Icardi'yi skorun durumuna göre müsabakanın sonlarına doğru çıkarmayı düşünüyordu. 2 gol birden atan Icardi, kendi kalesine gol atıp penaltı kaçırmasına rağmen takımını ayakta tutmayı başardı.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 38 maça çıkan Icardi, 23 gol atıp 11 asistlik katkı sağladı.

BECKHAM'IN TEKLİFİNE CEVAP

ABD MLS ekiplerinden Inter Miami'nin sahibi olan David Beckham'ın Arjantinli yıldızı transfer etmek istediği iddia edilmişti. Icardi hem menajerine hem de Kuzey Amerika ekibine: "Kontratım bitine kadar transfer düşünmeyeceğim." dedi.

Fenerbahçe'de Simon Kjaer gelişmesi! İtalyan basını açıkladı Fenerbahçe'de Simon Kjaer gelişmesi! İtalyan basını açıkladı

Beckham'ın takımında Lionel Messi'nin dışında Luis Suarez, Sergio Busquets, Jordi Alba gibi dünya futbolunun önde gelen futbolcuları top koşturuyor.