Uzun yıllar formasını giydiği İtalya'nın Inter ekibinde sergilediği başarılı performansla tüm dünyada tanınan yıldız futbolcu, son dönemi istediği gibi geçmeyen 3 yıllık Paris Saint-Germain macerasının ardından geçen sezon kiralık olarak geldiği Galatasaray'da tekrar kariyerinin zirvesine çıktı.

Geçen sezon forma giydiği 24 lig maçında 22 kez ağları havalandırarak kazanılan şampiyonlukta önemli pay sahibi olan 30 yaşındaki futbolcu, özellikle Suudi Arabistan ekiplerinden gelen yüksek tekliflere rağmen iyi bir uyum yakaladığı ve taraftarının sevgilisi haline geldiği sarı-kırmızılı takıma 10 milyon avro bonservis bedeliyle transfer oldu.

Galatasaray'daki etkili mücadelesini bu sezona da yansıtan Mauro Icardi, sarı-kırmızılı forma altında şu ana kadar çıktığı 40 resmi maçta 35 gol ve 10 asistlik bir performans ortaya koydu. 

Sıla Türkoğlu, Hande Erçel ve Özge Yağız 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesinde! Sıla Türkoğlu, Hande Erçel ve Özge Yağız 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesinde!

Eşi Wanda Nara ve çoçuklarıyla birlikte Türkiye'yi benimseyen Icardi ailesi ülkemize olan hayranlıklarını da sık sık gösteriyor. Son olarak Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle bir paylaşımda bulunan Icardi, Galatasar taraftarı olsun olmasın birçok vatandaşın takdirini kazandı. 

Ancak Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın, lösemi hastası olduğunu açıklaması herkesi üzdü. 

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, Hola'ya konuştu. Wanda Nara, lösemi hastası olduğunu dile getirdi. Hastalığını ilk başlarda gizlediğini belirten Wanda Nara, "Ben lösemiyim. İlk başlarda 'Bende bir şey var' diyordum, sonra ona hastalık demeyi başardım. Şimdi de adını koydum" ifadelerini kullandı.

Wanda Nara, Galatasaraylıların beklediği Mauro Icardi haberini verdi- Son  Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Lösemi olduğunu haberleştiren Jorge Lanata'yla ilgili gelen soruya Wanda Nara şu cevabı verdi:

"Her hafta Fundaleu'dan doktorum Dr. Miguel Pavlovsky'ye gönderilen testlerim var. Ayrıca hastalığın seyrine göre değişen bir tedavi görüyorum. Her hafta sonuçları almaya gittiğimde nefesim kesiliyor. Bu hassas bir konu özel kalmasını tercih ederdim ama anlıyorum. Lanata'yı şikayet etmemeye karar verdim. O bir gazeteci ve eğer bilgi ona ulaştıysa bunu yayınlaması gerekirdi."

Wanda Nara'nın lösemi tedavisinin Arjantin'de sürdüğü belirtildi.