Teröre peş peşe darbe! Bozdoğan-31 operasyonlarında 38 şüpheli yakalandı Teröre peş peşe darbe! Bozdoğan-31 operasyonlarında 38 şüpheli yakalandı

05.06.2018 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "İmar Barışı" olarak bilinen ve milyonlarca konutun imar ve iskân sorununu çözmesi hedeflenen Yapı Kayıt Belgesi verilmesine ilişkin detayları açıklarken, ''Yaklaşık 15 milyon insan imar sorunları nedeniyle devletle ihtilaflı, kavgalı, bir türlü mahkemelik. İnsana böldüğümüzde 50 milyon ediyor." diyerek bu konunun çok büyük toplumsal bir mesele olduğunu işaret etmişti. Bu konuşmanın üzerinden yıllar geçti ancak yapı kayıt belgesi mağdurları ve devlet daireleri arasında davalar henüz sonuçlanmadı. 

Resim

YENİDEN REFAH PARTİSİ MECLİS'E KANUN TEKLİFİ VERDİ

Yeniden Refah Partisi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin tarafından İmar Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifinin sunulduğu açıklandı.

Paylaşımda, "Kırsal kesimde ve Şehirde yaşayan vatandaşlarımızın Yapı Kayıt Belgelerine (YKB) yönelik yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi, ülkemizde YKB olan yapıların tüm afet risklerine karşı dirençli olanların denetlenerek kayıt altına alınması, mülkiyet sorunlarının çözümü, milli gelirin korunması ve mali zarar kayıplarının en aza indirgenmesine yönelik kanun teklifi, İstanbul Milletvekilimiz Doğan Bekin tarafından TBMM'ye sunuldu." ifadeleri yer aldı.

Resim

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin ise paylaşımı alıntılayarak "Sözümüzün arkasındayız." ifadelerine yer verdi.