Shane Larkin'den 4 yıllık imza! Anadolu Efes resmen açıkladı Shane Larkin'den 4 yıllık imza! Anadolu Efes resmen açıkladı

İsmail Kartal, Ankaragücü maçından sonra açıklamalarda bulundu. 

"BU SEZON HİÇ OLMAYAN BİR ŞEKİLDE TEPKİ GÖSTEREMEDEN KAYBETTİK"

İsmail Kartal, "Biz buraya iddialı gelmiştik. Cengiz ile maçın başında bulduğumuz pozisyonu değerlendirebilseydik farklı olurdu. İstediğimiz gibi oyun ortaya koyamadık. Bu sezon hiç olmayan bir şekilde tepki gösteremeden kaybettik. Oyuncularımla içeride de konuştum. Hep beraber ders çıkarmalıyız. Sonuçta kaybettik." dedi.

"Bugün iyi oynamadık"

Kartal, "Bundan önceki berabere kaldığımız maçlarda oyunun üstünlüğünü elinde tutan, iyi oynayan Fenerbahçe vardı. Bugün iyi oynamadık. En kısa zamanda toparlanıp, bıraktığımız yerden devam edeceğiz. Hatayspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız ve yolumuza bakacağız" ifadelerini kullandı.

"Sahada kalıp oyuna bakmalıyız"

"Tartışmalı pozisyonlar ve açıklamalar sizi etkiliyor mu" sorusuna yanıt veren Kartal, "Bizi çok fazla etkilememesi gerekiyor. Biz sahada kalıp oyuna bakmalıyız. Biz bugün sahada mücadele edemedik ve tepki veremedik. Bundan ders çıkaracağız" şeklinde konuştu.

"Yüzde yüz şampiyon olacağımıza inanıyorum"

İsmail Kartal, "Takım ve oyuncularıma güveniyorum. Bugün çok ders çıkardık. Hatayspor maçına iyi hazırlanıp herkese nasıl oynadığımızı göstereceğiz. Ben yüzde yüz şampiyon olacağımıza inanıyorum" açıklamasını yaptı.

GALATASARAY MAÇI YORUMU

İsmail Kartal, "Dünkü maçta neler yaşandığını herkes biliyor. Ben bununla alakalı ne söyleyebilirim ki? Kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Biz penaltı kazanıyoruz herkes ayağa kalkıyor. Halbuki verilmeyen penaltılarımız da var aynı maçta." açıklamasını yaptı.

Editör: Ali Çetin