Haber Lübnan'ın resmi ajansı NNA'da yer aldı. Habere göre, saldırıda kimsenin ikamet etmediği ve 2 kattan oluşan evin tamamen yıkıldığı belirtildi.

Ayrıca kaynaklarda yer alan bilgilere göre İsrail'in bir diğer hava saldırısının yine sınır hattında yer alan Alma eş-Şaab beldesindeki bir binaya yönelik gerçekleştirdiğ öğrenildi. 

Netanyahu'dan korkunç açıklama: Esir takası olsa da olmasa da Refah'a kara saldırı başlatacağız Netanyahu'dan korkunç açıklama: Esir takası olsa da olmasa da Refah'a kara saldırı başlatacağız

YOĞUN ÇATIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Sınır hattında İsrail'in saldırıları yoğun bir şekilde devam ederken bir saldırı haberi daha geldi. İsrail'in sınırda konuşlu Merkava tipi tankının da ed-Duhayra beldesinde bulunan bir evi doğrudan hedef aldığı aktarıldı.

HİZBULLAH İLE ÇATIŞMALAR SÜRÜYOR

Dünden bu yana Hizbullah Hareketi ile İsrail ordusu arasında Lübnan'ın güneyindeki sınır bölgesinde yoğun çatışmalar devam ediyor.

Şu ana kadar İsrail ordusu ile Hizbullah arasında 8 Ekim 2023'ten bu yana sınır hattında devam eden çatışmalarda 276 Hizbullah mensubu, 54 Lübnanlı sivil, 18 Emel Hareketi, 13 Hamas, 12 İslami Cihad mensubu ile 7 İsrailli sivil ve 11 asker yaşamını yitirdi.