"Issız Adam" filmiyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Cemal Hünal 2008 yılında meslektaşı Lale Cangal ile nikah masasına oturmuştu. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan oyuncu çiftin evliliği tek celsede bitti. 

Bir oğulları olan ünlü çift, 13 yıllık evliliklerini bitirdi. Boşandıkları ortaya çıkan çiftin haberini ise Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt şu sözlerle verdi:

“Önceki yıl verdiği bir röportajda, Issız Adam'daki rolünün izleyenleri çok etkilediğini söyleyerek ‘Benim yüzümden bir sürü evlenip boşanmış insan var; ben ise 20 senedir aynı kadınla beraberim’ diyerek övünen Cemal Hünal'ın, filmdeki gibi 'ıssız adam' olduğunu öğrendim. Hünal, röportajda söylediği 'aynı kadın'dan, yani eşi Lale Cangal'dan boşanmış. Bir oğulları olan çiftin bunca yılın ardından arasına ne girdi bilmiyorum ama Hünal'ın hayatının bu döneminin filmi, tıpkı 'Issız Adam'da olduğu gibi 'mutsuz son' ile bitmiş oldu.”

Lale Cangal, "Kış Masalı" Leyla ile Mecnun" "Diriliş Ertuğrul" gibi birçok önemli projede yer aldı. Cemal Hünal ise şimdilerde başarılı yapım "Hudutsuz Sevda"da izleyici ile buluşuyor. 

Nihal Candan'dan tepkilere cevap: Akademik kariyer sözü verdi Nihal Candan'dan tepkilere cevap: Akademik kariyer sözü verdi

Cemal Hünal-İşçi haber