İstanbul'un Sultangazi İlçesi Zübeyde Hanım Mahallesi'nde çıkan çatışma 15:00 sularında gerçekleşti. İki otomobilin birbiriyle çatıştığı söylenirken sıkılan mermiler sonucu iki ikişi yaralandı. Yaralananlardan birinin şüphelilerden olduğu ve durumunun hafif olduğu söylenirken diğerinin ise sokakta geçmekte olan 15 yaşındaki kız çocuğu Büşra P. olduğu ve durumunun ağır olduğu ifade edildi. 

Olayın görgü tanığı Yusuf Açıkgöz şu şekilde anlattı: "İki otomobil 100 metre aşağıda birbirlerine sıktı. Bir an da elektrik patlaması gibi bir ses duyduk. Burada biraz kesildi sesler, 20 metre ileride tekrardan başladı ama bu sefer birilerine sıkarak değil de rastgele ateş ederek devam ettiler" dedi. 

AK Parti’den CHP’ye geçen Bayrampaşa Belediyesi’nde 33 işçi işten çıkarıldı AK Parti’den CHP’ye geçen Bayrampaşa Belediyesi’nde 33 işçi işten çıkarıldı

gcGT9hhImUKVY4ZmZaoXQg

Şüphelilerden çıkan mermilerin 2 eve, caminin çay ocağına ve sokaktaki arabalara isabet ettiği belirtilirken mahallede birçok kovana rastlandı. Olayın yaşandığı Zübeyde Hanım Mahallesi'ne olay yeri inceleme ve polis ekipleri gelerek inceleme başlattı. Olayla ilgili çalışmalar devam ediyor.