Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söyledikleri sonrasında partideki tüm görevlerinden istifa ettiğine dair yazıyı yetkililere verdiğini söyledi. Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Milletvekili Mustafa Yeneroğlu haberlerin doğru olmadığını söyledi. 

"İSTİFA YAZISINI YETKİLİLERE VERDİ"

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın, "İstifayı verdi" başlığıyla kaleme aldığı bugünkü yazısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Partimizin içinden arkadaşlarımızın, hele ki parti yönetiminden arkadaşlarımızın yaptığı paylaşımları anlayamıyorum. Madem böyle düşünüyorlarsa arzu eden isterse gidebilir" ifadesi üzerine AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'nun tüm görevlerinden istifa ettiğini bildiren yazıyı yetkililere verdiğini ifade etti. 

İstanbul metrolarında dikkat çeken afiş: "Hayır Ekrem Hayır, Hamas Terör Örgütü Değildir" İstanbul metrolarında dikkat çeken afiş: "Hayır Ekrem Hayır, Hamas Terör Örgütü Değildir"

Twitter'dan açıklama yapan Yeneroğlu şu ifadeleri kullandı:

"İstifa ettiğim haberi doğru değil. Hande hanım maalesef off the record bir görüşmeyi teyit bile ettirmeden,hatalı bir biçimde düşük cümlelerle vermiş. Ben kendilerine, 'kamuoyu üzerinden bir mesaja gerek olmadığını, Sn Cumhurbaşkanımızın şahsımla ilgili bir güvensizliği durumunda bana doğrudan iletebileceğini ve istifamı istemesi durumunda istifamı verebileceğimi, kendisine şimdiye kadar hiçbir zaman saygıda kusur etmediğim gibi bundan sonra da etmeyeceğimi belirttim. Bunun ötesinde tüm spekülasyonlar gerçek dışı. Ben AK Partiliyim."

Editör: TE Bilişim